Reserveer nu

Restaurant in Dronten gezocht? Ontdek ‘De Boshut’ op Camping de Ruimte!

faciliteiten camping de ruimte 08Restaurant in Dronten? Sluit je dag af met een smakelijk gerecht in restaurant ‘De Boshut’ op Camping de Ruimte! Dit sfeervolle restaurant is gelegen in het hoofdgebouw van onze camping en toegankelijk voor iedereen. Ideaal als je onderweg bent naar je vakantiebestemming, een tussenstop maakt tijdens een fietstocht of geniet van een vakantie op Camping de Ruimte.

Neem plaats op het terras en geniet van een lekkere maaltijd in een bosrijke omgeving. Voor een bescheiden prijsje heerlijk eten in een restaurant in Dronten? Kom dan naar Camping de Ruimte!

Menukaart met lekkere gerechten op een bijzondere locatie – restaurant in Dronten

Er is voldoende keuze in ons restaurant in Dronten. Zo is er voor elk wat wils! Er zijn heerlijke lunchgerechten zoals salades ,tosti’s en pannenkoeken of gewoon lekker een patatje! Wilt u uitgebreider eten dan kunt u kiezen uit verschillende gerechten, zoals onze beroemde Ruimteburger, kipsaté of een Schnitzel. Bekijk de kaart maar eens! Ook voor een kopje koffie of thee met eventueel wat lekkers ben je natuurlijk van harte welkom. En als je specifieke wensen hebt, kun je altijd terecht bij onze kok.

Restaurant in Dronten mét terras

Naast zonnige plekjes bij mooi weer, biedt dit restaurant in Dronten door de bosrijke omgeving ook heerlijke plekjes in de schaduw. Geniet hier ’s ochtends van de rust, tjilpende vogels en de opkomende zon. Ontspan op het terras, terwijl de kinderen zich vermaken met de recreatie- of speelfaciliteiten rondom ons restaurant in Dronten. Liever op je kampeerplaats of in je accommodatie eten? Bij restaurant ‘De Boshut’ is het mogelijk om diverse snacks en pizza’s af te halen.

Openingstijden “De Boshut”

Laagseizoen (29 maart tot 12 juli en 23 augustus tot 29 september)

  • Maandag en Dinsdag: Gesloten
  • Woensdag t/m Zondag: Open 12:00 – 19:00 uur
  • Met de Meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren gelden aangepaste openingstijden!

Hoogseizoen (12 juli tot 23 augustus)

  • Maandag t/m Zondag: Open: 12:00 – 20:00 uur

Winterseizoen (29 september 2019 tot 27 maart 2020)

  • Alleen op afspraak

Goed om te weten…

Zin in een feestje? Ontdek de mogelijkheden om een feestje te geven in restaurant ‘De Boshut’. Voor maximaal 70 personen verzorgen wij de catering, neem contact met ons op voor meer informatie.

Download de buffetmogelijkheden

Foto's