Reserveer nu

Recreatie activiteiten 2021

Onze visie op recreatie is dat wij het heel belangrijk vinden dat alle kinderen samen kunnen spelen beperkt of niet beperkt!  Zorgeloos kunnen genieten op de camping! 

Wij hebben op ons terrein "ruimtevoertuigen" in de vorm van fietsjes, skelters, loopkarretjes, stepjes enz. Iedereen mag deze gebruiken. Ook hebben wij hele fijne speelplekken op onze ruim opgezette camping waar er sowieso heerlijk gespeeld kan worden. Zoals een speelbos met hutten en een klim en klauterbaan en natuurlijk ons Waterspeelbad . Plezier voor groot en klein!

 

Buitenspeelactiviteiten in de schoolvakanties:

Meivakantie: 23 april tot 9 mei

Hemelvaart: 12 mei tot 16 mei

Pinksteren: 21 mei tot 24 mei

Zomervakantie: 10 juli tot 26 augustus

 

Er zullen wekelijks buitenspeelactiviteiten plaatsvinden onder leiding van een activiteitenmedewerker.

Deze bestaan uit:

- Bijna elke ochtend (10.30) de kinderen ophalen met muziek om te gaan dansen op het sportveld. Dit is een activiteit waar het hele gezin aan mee kan doen! Lekker een buitenactiviteit en er is genoeg ruimte om dit met gepaste afstand uit te voeren. Ook hier worden de ouders/ grootouders gevraagd (vooral bij kleine kinderen) om hun kinderen hierbij te begeleiden.

- Twee middagen in de week zullen er actieve, sportieve activiteiten gedaan worden die uitgevoerd kunnen worden als gezin. Denk aan spoorzoeker of een puzzelroute..

- De andere middag van de week zullen er sportieve buitenspelletjes worden georganiseerd door de activiteitenwerker.

-  Daarnaast zullen wij, als het weer het toelaat op de zaterdagavonden kampvuur hebben en is er op de woensdagmiddag Bingo voor de hele familie.

Bovenstaande betekent dat wij in de zomervakantie 5 ochtenden buiten beginnen met muziek en dansen en dat wij 3/4 middagen in de week buiten middagactiviteiten hebben. Ouders hebben hierbij een rol in het begeleiden van hun kind(eren). Er zullen 1 of hoogstens 2 activiteitenwerkers aanwezig zijn.

Daarnaast zullen wij ook gezamenlijke groepsactiviteiten organiseren. Wij denken dan bijvoorbeeld aan ons jaarlijkse pannenkoekenfeest en luchtkussenfestijn of creatieve workshops!

Mochten jullie zelf nog leuke ideeen hebben, vertel het ons! Wij kijken dan samen wat er mogelijk is!

 

 

Foto's