Wandelen en Fietsen

Camping de Ruimte ligt in een gebied waar je alle kanten op kunt om verschillende soorten landschappen en uitzichten met hun eigen verleden te ontdekken.
Flevoland, door de mens ontworpen, met de kaarsrechte wegen met de boerenbedrijven die uiteindelijk leiden naar dorpen en uiteindelijk ook naar de hoofdstad Lelystad. Flevoland omgeven door het water!

Hier is natuur door de mens ontworpen maar inmiddels is het Abbertbos alweer meer als 60 jaar oud.. Ontdek het zelf, in het Abbertbos heb je de mogelijkheid om heerlijk rond te struinen.

Ook kom je in Flevoland plekken tegen waar er nog in de grond oorlogsvliegtuigwrakken liggen en nog scheepswrakken van toen het op deze plek de Zuiderzee was.

Je kan de kaarsrechte wegen nemen maar je kan ook langs de Veluwe randmeren fietsen met de verschillende strandjes. Bij Elburg en Kampen kan je het water over en kom je in weer een hele andere wereld. Oude Hanzesteden zoals; Elburg, Kampen, Zwolle, Hattem en Hasselt met vroeger een belangrijke handels en vissers functie. Er zijn daar veel leuke kleine restaurantjes en terrasjes!

Elburg is klein en pittoresk, daar is het binnen de vesting authentiek gebleven wat zo zijn charme heeft. Kampen en Zwolle zijn Hanzesteden waar meer rijkere handelslieden en notabelen woonden en dat is ook te zien aan de statige panden in de binnenstad. Wandelend door deze steden proef je de sfeer en herleven de oude tijden.

Als je wat verder rijdt kom je op de Veluwe terecht met de prachtige oeroude bossen! Ook daar zijn prachtige fietsroutes en wandelroutes te vinden!

Op de receptie/infohoek ligt een knooppuntenkaart en fietsroutes van de randmeren en deze zijn gratis mee te nemen!. Op de receptie kan je ook fietsen huren.
Er staan veel fietsknooppuntennetwerkborden in de omgeving zodat je niet zult verdwalen. Voor wandel en fietsroutes zie ook route.nl en fietseropuit.nl, je kan daar ook je eigen route samenstellen.

De camping is een perfect vertrekpunt voor prachtige en eindeloos lange fiets- en wandeltochten.

Je kijkt je ogen uit!

Je wandelt/fietst zo via een zijpad het Abbertbos in en met de fiets kom je dan gelijk op het fietspad! Mooier kan het niet!

En als je weer voldaan terug komt op de camping dan kan je heerlijk nagenieten op het terras van restaurant “De Boshut” met een hapje of een drankje.