Natuur

Onze camping ligt al midden in het oudste bos van Flevoland. Vlakbij liggen diverse natuurlijke attracties, de natuurliefhebber komt hier zeker aan zijn trekken!

Waterrattenparadijs: Veluwemeer

veluwemeerOp nog geen halve kilometer van de camping ligt het uitgestrekte Veluwemeer. Dit meer op de grens van Gelderland en Flevoland ontstond na de drooglegging van de Flevopolder. Aan de rustige strandjes is het heerlijk zonnen, zwemmen en zijn er tal van watersporten te beoefenen.

>> Bezoek de website...

Edelherten en roofvogels: de Oostvaardersplassen

oostvaardersplassenUniek in Nederland en in Europa is het uitgestrekte wetland 'De Oostvaardersplassen' tussen Almere en Lelystad. Dit jonge natuurgebied heeft uitgestrekte moerasgebieden waar edelherten, reigers en talloze andere dieren zich prima thuisvoelen. Vooral voor de vogelliefhebber een aanrader!

>> Bezoek de website...

Koninklijk bos en heide: De Veluwe

veluweAan de overkant van het Veluwemeer ligt de Veluwe, een uitgestrekt bos-, heide- en stuifzandgebied waar het heerlijk wandelen en fietsen is. Zeer geschikt voor dagtochtjes zijn de in dit gebied gelegen kroondomeinen. Deze voor het publiek toegankelijke, voormalige jachtgebieden van de koninklijke familie herbergen nog steeds prachtige natuurschatten.

>> Bezoek de website...