Kindvriendelijke camping in Flevoland? Ontdek Camping de Ruimte!

Kindvriendelijke campingZoekende naar een kindvriendelijke camping in Flevoland? Kamperen op Camping de Ruimte in Dronten is voor elk kind een groot feest. Zo beschikken wij o.a. over vele speelfaciliteiten en kunnen de kinderen veilig spelen op onze autovrije camping met verharde paden zodat elk kind, ook de kinderen met rolstoelen, volledig mee kunnen spelen en zich zelfstandig kunnen verplaatsen!

Ook in de omgeving zijn er vele mogelijkheden voor leuke dagjes eropuit naar het Dolfinarium, het Aviodrome of Walibi Holland. Kortom: een onvergetelijke vakantie beleef je op de Ruimte!

Kindvriendelijke camping biedt veel speelplezier

Tijdens de schoolvakanties maken de kinderen veel speelplezier met het uitgebreide recreatieprogramma: van knutselen tot de talenten-show, van waterspelletjes tot speurtochten. Bij mooi weer kunnen de kleinere kinderen zich urenlang vermaken in het speelbad . Daarnaast beschikken wij over heel veel speeltoestellen. En zijn er ontzettend veel fietsjes en skelters om te gebruiken. Gegarandeerd veel speelplezier en blije kindergezichtjes!

Aangepaste speelfaciliteiten – kindvriendelijke camping in Flevoland

In de keuze van de speeltoestellen is er rekening gehouden met kinderen met een beperking. Zo hebben we een ligschommel, hangmatschommel, aangepaste sjoelbak, staan er zandtafels bij de zandbakken en is het speel- en waterparadijs rolstoeltoegankelijk. Ook richten wij ons recreatieprogramma op zo’n manier in dat iedereen kan meespelen! Kortom: een waar kinderparadijs met veel speelfaciliteiten waar iedereen heel veel plezier, herinneringen en vriendjes kan maken.

Foto's

Meer informatie over een vakantie op onze kindvriendelijke camping in Flevoland

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Al overtuigd? Boek online dan direct eenvoudig je vakantie op onze kindvriendelijke camping in Flevoland!