Uitjes in omgeving

Voor uitjes in het teken van spanning en sensatie heb je aan De Ruimte een prima uitvalsbasis. In de nabije omgeving is er van alles te beleven.

Walibi World

walibiworldflevolandDe bloedstollende achtbanen en attracties van Walibi World Flevoland liggen vlakbij. Hier kunnen jong en oud zich gemakkelijk een hele dag vermaken. Bereikbaar vanaf de camping zowel per fiets als per auto.

>> Bezoek de website...

Aviodrome Lelystad Airport

aviodromeNiet zo ver van de camping ligt het vliegveld Lelystad Airport. Sinds enkele jaren bevindt zich hier tevens het grootste Luchtvaart-themapark van Nederland: het Aviodrome. Hier kan het hele gezin genieten van de mooiste, levensechte vliegtuigen uit alle tijdperken van de luchtvaart-geschiedenis. Ook kun je er rondvluchten maken in bijzondere vliegtuigen, vliegen met een helikopter en is er een gigantisch museum vol echte vliegtuigen en modellen. Buiten bezoek je een echte Boeing 747 of drink je een drankje in de nagebouwde aankomsthal van een Schiphol uit vroeger tijden. Echt een aanrader.

>> Bezoek de website...

Dolfinarium Harderwijk

dolfinariumVoor natuur- en dierenvrienden is er het Dolfinarium in Harderwijk. Dit zeedierenpark ligt op nog geen halfuur rijden van de camping vandaan en heeft genoeg leuks te bieden voor een hele dag uit. In een echte lagune in de open lucht zwemmen zeeleeuwen, dolfijnen en walrussen. Binnen doen veel dieren speciaal getrainde kunstjes. Ontdek het zeeleven in de vele aquaria en blaas uit op het strand aan het Veluwemeer.

>> Bezoek de website...