Reserveer nu

Tulpenroute Flevoland

tulpenroute 450Vanaf april komen de tulpenvelden in de buitengebieden van Zeewolde, Dronten en Lelystad tot bloei. Om iedereen te laten genieten van de kleurrijke bloemenzee zijn er van 10 april tot en met 5 mei verschillende routes uitgezet.

Het thema van Tulpenroute Flevoland 2020 is 75 jaar Vrijheid! En dit jaar loopt de fietsroute langs onze camping! Iedereen is dan ook welkom om bij ons te kamperen, lekker even uit te rusten, wat te drinken of/en wat te eten!

Het buitengebied van Flevoland is weids, vruchtbaar en kleurrijk. Op de bodem van de voormalige Zuiderzee groeien hoogwaardige gewassen, floreren bedrijven en komt natuur tot ontwikkeling. Door in het voorjaar wandel-, fiets- en autoroutes uit te zetten langs de tulpenvelden en activiteiten aan te bieden, wil Tulpenroute Flevoland bezoekers kennis laten maken met dit unieke stukje Nederland.

Inmiddels zijn de verschillende routes te downloaden op de website van Tulpenroute Flevoland.

Belangrijk:

In verband met eventuele schade aan de tulpen is het niet toegestaan om de velden te betreden en/of tulpen te plukken. De tulpen zijn uiteindelijk van de boeren, die er hun brood mee moeten verdienen. Op plekken waar het wel mag, is dat duidelijk aangegeven op een bordje. Dit kan bij is Fruithal Smits (Zeewolde) & Hanneke’s Pluktuin (Biddinghuizen). 

kijk voor meer informatie op: http://www.tulpenrouteflevoland.nl

Op onze receptie hebben wij uiteraard fietsroutes en autoroutes om mee te nemen. 

Terug naar het overzicht