Reserveer nu

Natuurcamping in Flevoland? Kom naar Camping de Ruimte in Dronten!

DSC01993Op een natuurcamping in Flevoland kamperen? Dit kan op Camping de Ruimte! Onze natuurcamping in Flevoland bevindt zich in een prachtig bosgebied, nabij de Veluwse wateren. Midden in de natuur kamperen is bij ons een ware belevenis. De ruime, beschutte kampeerplaatsen liggen op open plekken in het bos, waardoor je de stilte hoort en geniet van veel privacy. Er gaat dan ook niets boven kamperen op onze natuurcamping in Flevoland.

 

Goede faciliteiten op onze natuurcamping in Flevoland

omgeving camping de ruimte 01Wanneer je kampeert op onze groene natuurcamping in Flevoland, mag je uiteraard gebruik maken van onze goede (aangepaste) faciliteiten voor een comfortabele, rustige vakantie. Zo zijn de sanitaire voorzieningen makkelijk te bereiken, geniet je van een smakelijke maaltijd in ons eigen restaurant, is er gratis wifi en is het mogelijk om een fiets of tandem op onze natuurcamping in Flevoland te huren.

Natuurcamping in Flevoland: ontdek de natuurrijke omgeving

Bij een natuurcamping in Flevoland hoort natuurlijk ook een natuurrijke omgeving. Zo kun je prachtige wandelingen of fietstochten maken op de Veluwe, wandelen op de boulevard in Harderwijk, watersporten op het Veluwemeer of vanuit Elburg een bottertocht maken. Voor elk is er wat wils!

Meer informatie over kamperen op onze natuurcamping in Flevoland? Neem dan contact met ons op of boek online direct een rustige vakantie midden in de natuur op Camping de Ruimte.