Reserveer nu

Charmecamping in Flevoland – Camping de Ruimte in Dronten

DSCF1204Charmecamping in Flevoland gezocht? Camping de Ruimte is een charmecamping in Flevoland waar je onbezorgd geniet van een welverdiende vakantie nabij het Veluwemeer. Door onze ruime, beschutte kampeerplaatsen en accommodaties in een bosrijke omgeving, goede (aangepaste)faciliteiten, gastvrijheid én prachtige ligging is het heerlijk te vertoeven. Een fijne vakantie beleef je op onze charmecamping in Flevoland.

Gastvrije charmecamping in Flevoland

Camping de Ruimte is niet voor niets een erkende charmecamping in Flevoland. Met 100 ruime kampeerplaatsen midden in het prachtige bos kom je helemaal tot rust. Naast de grote rol van de omgeving staat gastvrij bij ons uiteraard centraal. Deze ideale combinatie maakt Camping de Ruimte een échte charmecamping in Flevoland.

Charmecamping in Flevoland met goede faciliteiten

Wanneer je kampeert op onze groene charmecamping in Flevoland, mag je uiteraard gebruik maken van onze goede faciliteiten voor een comfortabele, rustige vakantie. Zo zijn de (aangepaste)sanitaire voorzieningen makkelijk te bereiken, geniet je van een smakelijke maaltijd in ons eigen restaurant en is het mogelijk om een fiets of tandem op onze charmecamping in Flevoland te huren.

Ontdek de natuurrijke omgeving

omgeving camping de ruimte 01Bij een charmecamping in Flevoland hoort natuurlijk ook een prachtige, rustgevende omgeving met vele eropuit mogelijkheden. Fiets naar het gezellige stadje Elburg voor een vers gerookte paling, wandel op de boulevard van Harderwijk of ontdek de vele fiets- en wandelroutes rondom de Veluwse wateren.

Meer informatie over vakantie vieren op een charmecamping in Flevoland? Neem dan contact met ons op of boek online direct een rustige vakantie midden in de natuur op Camping de Ruimte.