Reserveer nu

Camping in Flevoland? Vier vakantie op Camping de Ruimte!

DSCF1204Camping in Flevoland? Geniet van een onvergetelijke vakantie voor jong en oud op Camping de Ruimte in Dronten.

Op zoek naar een camping in Flevoland? Camping de Ruimte ligt midden in het bos op de voormalige zeebodem van de Zuiderzee op een zandplaat! Hoe bijzonder is dat?

Deze camping in Flevoland is gelegen aan de Stobbenweg. Genoemd naar de stobben (stronken van bomen) die hier gevonden zijn op de bodem van de Zuiderzee. Wat betekent dat er hier land was voordat er zee was…

In het voor- en naseizoen geniet je van de rust en stilte op de camping en in het hoogseizoen is het een groot feest voor iedereen, want ook kinderen en volwassenen met een beperking zijn heel erg welkom! Ook rondom onze camping in Flevoland is het heerlijk te vertoeven. Kamperen in Flevoland is nog nooit zo fijn geweest. Kom kamperen op Camping de Ruimte en ervaar het zelf!

Op deze camping in Flevoland, Camping de Ruimte, kan veel en niets moet! Dat is in deze hectische tijd wel heel erg lekker!

Kamperen op een camping in Flevoland: goede faciliteiten voor iedereen

Wat onze camping in Flevoland zo uniek maakt? Wij bieden uitstekende faciliteiten voor iedereen. Zo zijn de (aangepaste) sanitaire voorzieningen uitstekend, geniet je van een smakelijke maaltijd in ons restaurant, vermaken de kinderen zich met onze speelfaciliteiten, bieden wij camperfaciliteiten, is er gratis Wifi… en nog veel meer!

Goed te vertoeven in de omgeving van onze camping in Flevoland

Door de perfecte ligging van onze camping in Flevoland is er veel te zien, te doen en te beleven in de omgeving. Maak een bottertocht vanuit Elburg, geniet van een heerlijk portie gebakken kibbeling in Harderwijk of maak de mooiste fiets- en wandeltochten rondom de Veluwse wateren.

Meer informatie over onze camping in Flevoland? Neem dan contact met ons op of aarzel niet en boek online direct je vakantie op Camping de Ruimte!