Reserveer nu

Camping in Elburg? Kom naar Camping de Ruimte!

DSCF1204Op zoek naar een camping in Elburg? Ontdek Camping de Ruimte! Door onze unieke ligging in het bos, aan de rand van de Veluwse wateren en op fietsafstand van het gezellige stadje Elburg, is Camping de Ruimte dé perfecte camping nabij Elburg.

In het voor- en naseizoen ideaal voor de rustliefhebber en in het hoogseizoen een waar kinderparadijs! Boek je vakantie op Camping de Ruimte en ervaar het zelf!

Unieke camping in Elburg: vakantie voor iedereen!

Wat onze Camping de Ruimte zo uniek maakt? Wij bieden uitstekende faciliteiten voor iedereen! Zo beschikken wij over sanitaire voorzieningen, een restaurant, camperfaciliteiten, recreatie, speelfaciliteiten en is het mogelijk om een fiets of tandem te huren.

En wat ons zo bijzonder maakt is dat alle faciliteiten aangepast zijn voor mensen met een beperking! Hier is iedereen bijzonder!

Elburg om de hoek – Camping in Elburg

Camping de Ruimte biedt een perfecte combinatie. Door de ligging in een bosrijke omgeving kun je genieten van de rust en privacy. Op nog geen 10 kilometer afstand ligt het gezellige stadje Elburg en is goed bereikbaar met de fiets. Ontdek de vele monumenten, musea en cultuur of neem plaats op het terras aan de haven en geniet van een vers gerookte paling.

Voor meer informatie over Camping de Ruimte kun je contact met ons opnemen. Al over stag? Boek online dan direct je welverdiende vakantie.