Reserveer nu

Camping aan het Veluwemeer

DSCF1204Camping aan het Veluwemeer? Camping de Ruimte in Dronten heeft alles in huis voor een geweldige vakantie, op fiets/loopafstand, aan het Veluwemeer. Je kampeert bij ons midden in het bos op ruime, beschutte kampeerplaatsen. Naast de fantastische faciliteiten is er in de prachtige omgeving van onze camping aan het Veluwemeer ontzettend veel te beleven. Kom naar Camping de Ruimte en ervaar het zelf!

Goede faciliteiten op onze camping aan het Veluwemeer

Op onze groene camping aan het Veluwemeer geniet je van diverse fijne faciliteiten. Zo kun je gebruik maken van het centraal gelegen verwarmde (aangepaste) sanitairgebouw, smakelijk eten in onze sfeervolle restaurant ‘De Boshut’, gebruik maken van ons wifinetwerk en kunnen de kinderen zich naar hartenlust vermaken met onze vele speelfaciliteiten!

Camping aan het Veluwemeer: ontdek de prachtige omgeving

Ontdek tijdens je vakantie de eropuit mogelijkheden in de prachtige omgeving van onze camping aan het Veluwemeer. Zo kun je lekker naar de strandjes, ‘eilandhoppen’ op het Veluwemeer of het pittoreske Elburg of het Dolfinarium in Harderwijk bezoeken. Op de receptie vind je diverse folders met de mogelijkheden in de omgeving. Wij voorzien je graag van meer informatie op Camping de Ruimte.

Heerlijk tot rust komen en ontspannen op onze camping aan het Veluwemeer? Neem voor meer informatie contact met ons op of boek online direct een onvergetelijke, rustige vakantie op Camping de Ruimte!