Reserveer nu

Aangepaste kampeerbungalows en bungalowtenten te huur

De Ruimte verhuurt ook geheel rolstoeltoegankelijke kampeerbungalows en bungalowtenten. In samenwerking met de thuiszorg kunnen alle mogelijke hulpmiddelen (gratis) in uw huuraccomodatie worden bezorgd. Op de pagina Toegankelijkheid hebben we alle speciale voorzieningen van de camping op een rijtje gezet.

Kampeerbungalows

Een kampeerbungalow, de naam zegt het al, is een kruising tussen een tent en een bungalow. Het is een vriendelijk, ruim vakantiehuisje met een dak van lichtdoorlatend zeildoek en houten wanden, goed vergelijkbaar met een luxe trekkershut.

De slaapkamertjes zijn door houten scheidingswanden afgeschermd van de woonruimte. In de slaapkamertjes staan een tweepersoons bed en een stapelbed. Het grootste gedeelte van de kampeerbungalow dient als woonruimte. Via openslaande deuren komt u op het terras. De (slaap)bank zorgt overdag voor huiselijk zitcomfort. Voor kille avonden is er een kachel aanwezig. Het keukentje maakt deel uit van het woongedeelte en is voorzien van een vierdriepits gasstel, een koelkast, Senseokoffiezet-apparaat en een zeer uitgebreide keukeninventaris.

De kampeerbungalows hebben geen douche of toilet. U maakt gebruik van de sanitaire voorzieningen op de camping.

Ingerichte bungalowtenten

Onze bungalowtenten hebben vier slaapcabines, een vast tweepersoons bed (twijfelaar), twee 1 persoons veldbeddenveldbedden en twee luchtbedden. Het zijn superruime tenten van vijf bij vijf meter. Twee cabines zijn gekoppeld, zodat er een ruimte ontstaat die groot genoeg is voor een hoog-laagbed en een tillift. De tenten zijn voorzien van een vierdrie-pits gasstel, een koelkast, een Senseokoffiezetapparaat en een zeer complete keukeninventaris. Wel de lusten van het kamperen, maar niet de lasten?, vindt de één. Voor de ander is Dde ingerichte bungalowtent is een prima gelegenheid om het kamperen (weer) eens uit te proberen. Er zijn 2 één persoonsdekbedden en 1 twee persoonsdekbed en 4 kussens aanwezig. Uw beddengoedSlaapzakken en handdoeken uitpakken en: klaar.

Sneller begon je kampeervakantie nog nooit!