Reserveer nu

Cruyff Foundation 14K Run

Sportieve reminder: ondersteun de #CruyffLegacy en ren mee! 
Nu de winterkou het land heeft verlaten en de lente op de stoep staat, kijken wij uit naar de Cruyff Foundation 14K Run! Enkele weken geleden ontving je van ons een uitnodiging. We zouden het ongelooflijk mooi vinden als zoveel mogelijk lopers mee doen aan de Cruyff Foundation 14K Run!
 
Cruyff Foundation 14K Run –  woensdag 25 april
De Cruyff Foundation 14K Run is een Social Run ter nagedachtenis aan Johan Cruijff, met als doel zijn gedachtegoed levend te houden én geld op te halen voor de Cruyff Foundation. De hoofdafstand is een route van 14 kilometer langs memorabele plekken uit het leven van Johan Cruijff. Het is ook mogelijk om mee te doen aan de 5K Run of de Kids Run. De start van de 14K Run is bij het Olympisch Stadion, alle afstanden finishen in de Johan Cruijff ArenA. Natuurlijk zijn alle Runs ook toegankelijk voor sporters met een beperking. De 14K Run organiseren wij samen met Ajax. 

Wil je meedoen samen met jouw bedrijf? Voor business teams en VIP teams zijn er speciale arrangementen. 

Ben je enthousiast geworden en wil je aan één van de afstanden of Business Run 14K mee doen? Geef je dan op via de website van het evenement! 

Ren mee! Zo kunnen we samen geld ophalen voor de projecten van de Cruyff Foundation om nóg meer jeugd in beweging te brengen. 

Heb jij je inmiddels al ingeschreven? Dan zien we je aan de start op 25 april! 


Sportieve groet,

Niels Meijer
Directeur Cruyff Foundation

 

Terug naar het overzicht